Víno, jedlo a kultúra

04.11.2019

V rámci nášho jesenného festivalu si veľmi dávame záležať na tom, aby sme vám oblasť Malých Karpát predstavili nielen chutným vínom, ale aj regionálnou kultúrou a gastronómiou.

Tento rok budete môcť navštíviť 31 vinárstiev a porozprávať sa s tvorcami malokarpatských vín vo Svätom Jure, Grinave, Pezinku, Vinosadoch, Modre, Šenkviciach, Doľanoch a Suchej nad Parnou. A priamo vo vinárstvach vás tiež čakajú sprievodné kultúrne podujatia v podobe zaujímavých vernisáží, výstav, či koncertov, pri ktorých bude ochutnávanie vína určite zaujímavejšie.

K vínu patrí samozrejme aj dobré jedlo.

Potešte teda svoje chuťové poháriky aj v spriaznených gastro zariadeniach nášho festivalu, v ktorých si pre vás pripravili špeciálne menu.

A už tradične vás bude na jednotlivé stanovištia festivalu rozvážať kyvadlová doprava. Naplánujte si len trasu, či už podľa preferovaných vinárstiev, kultúrnych podujatí alebo pripravených jedál. A prípadne aj podľa lokality, v ktorej sa rozhodnete ubytovať.

- - - - - - -

NOVINKA festivalu

Od tohto ročníka si môžete pozerať ponuku vín jednotlivých vinárstiev už len online. Stačí vám teda len váš mobilný telefón a viete si ľahko (aj pred festivalom) zostaviť váš "degustačný list". Potrebujete si iba načítať našu webstránku a v rámci informácií o podujatí kliknúť na link "VÍNA", ktorý vám zobrazí prehľadné Vyhľadávanie vín.